Çfarë ofrojmë?

Me mbi dy dekada eksperiencë pune.


shkolla-universi

ARSIM

Ndërtimi i shkollave jo-publike.

skema-ujitese

TREGTIM

Shitje dhe blerje materialesh ndërtimi.

asfaltim(1)

ZBATIME

Projektime dhe zbatime të ndryshme ndërtimi.


RRUGË

Konstruksion dhe asfaltim rrugësh.


KUSH JEMI

Kompani me Traditë


Shoqëria "Glavenica" SHPK është themeluar në vitin 1994 me emrin "ALBA" SHPK.

Gjatë kësaj periudhe ka ushtruar aktivitetin në fushën e projektimit dhe zbatimit të punimeve të ndryshme të ndërtimit.

BASHKËPUNIMET TONA

Institucionet


Bashkia Tiranë

Bashkia Korçë

Bashkia Vlorë

Bashkia Shkodër

Enti Kombëtar i Banesave

Fondi Shqiptar i Zhvillimit

Bashkia Roskovec

Bashkia Patos

Bashkia Selenicë

Bashkia Kavajë

Bashkia Vorë

BASHKËPUNIMET TONA

Kompanitë


Ed Konstruksion SHPK

Alba Konstruksion SHPK

Dajti Park 2007 SHPK

Riviera SHPK

Shendelli SHPK

Niem SHPK

Ngracan 1934 SHPK

Lendon Co. SHPK

Keni pyetje?
Na kontaktoni kurdo!

+355 68 40 95 450


DËRGO MESAZH